Velkommen til Skytteforeningernes Kasse Styring
Cookie- & privatlivspolitik

Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
- Google Analytics (Statistik om besøgende / brug af hjemmesiden)
- Google Search Console (Statistik om besøgende / brug af hjemmesiden)
- One.com (Hosting af hjemmesiden)
- Heatmap (Brugernes færden på hjemmesiden, bruges til at forbedre oplevelsen på hjemmesiden)

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du registrerer din forening i systemet, eller hvis din forening gør brug af SKStyring til registrering af medlemmer.

Bruger din forening SKStyring, opbevares følgende oplysninger:
Ved våbenudlån opbevares følgende oplysninger: Navn, adresse, fødselsdato og eventuelt telefonnummer.

Almindelige oplysninger der opbevares om medlemmer i en medlemsliste omfatter som oftest: Navn, fødselsdato, adresse, køn, e-mail, telefonnummer. Udover disse, har den enkelte forening mulighed for at opbevare yderligere oplysninger om dens medlemmer.

Når du anvender vores hjemmeside, indsamles følgende oplysninger:
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, når du bruger hjemmesiden: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Den enkelte forening har selv ansvar for, hvilke brugere af SKStyring, der har adgang til den enkelte forenings medlemsoplysninger.

Formål
Formålet med indsamling af oplysninger ved brug af hjemmesiden er at forbedre den generelle oplevelse på hjemmesiden.

Oplysningerne om våbenudlån bruges til at efterleve kravene i gældende dansk lovgivning om registrering af udlån af foreningsvåben. Udover disse anvendes oplysninger til statistisk analyse af salg og aktivitet i den enkelte forening.

Oplysningerne om medlemmer i den enkelte forening opbevares for at holde statistik over medlemstal, aktivitetsniveau og kunne dokumentere medlemstal overfor kommune, DGI og andre organistationer.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Dine oplysninger registreret i SKStyring anvendes til at forbedre den generelle oplevelse på hjemmesiden. Disse oplysninger omfatter: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Oplysningerne videregives til tredjeparter, som kan ses i afsnittet "Cookies" ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den enkelte forening har selv ansvaret for om videregivelse af medlemsinformationer følger GDPR-lovgivningen og bestemmer derfor selv, hvilke brugere i foreningen, der har adgang til medlemsoplysninger gennem eksempelvis medlemslisten.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ xxxxx@xxxxxx.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

SKStyring
Lindetvej 35
9900 Frederikshavn
Telefon: 50 59 61 85
Email: kontakt@skstyring.dk
Accepter cookies Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger om vores brugere, så vi kan forbedre oplevelsen på hjemmesiden.
Fortsætter du med at bruge hjemmesiden, accepterer du vores cookie- & privatlivspolitik
Læs mere om vores cookie- & privatlivspolitik her